Member
Статус: Не в сети Регистрация: 08.11.2003 Откуда: Ukraine, Che...
о, взяв сьогодні собі Duron 1600. Ще й пощастило - коричнева упаковка Але й облом - максимум що витягнув - 8600 3d2001mark'ів. І це на 1760Duron(майже 2100+)/Ti4200@270/540. Хоч я читав - на 1600+ на GF4 Ti4200 - 9400 marks. І у мого знайомого 1800+ на Ti4200 - 9700. Короче - висновок такий - навіть якщо ти й розженеш навіть до 2000Мгц (що з KT133A дуууже напряжно) і купиш Ti4200 - ти все одно не зможеш від душі пограти в деякі такі ігри як UT2003. Позбувшись двох тормозів тобі залишається третій - помала память - дуже помала! З тесту видно що приріст при розгону коефіціентом на 66 Мгц дав близько 70 марків, тоді як приріст розгоном по шині на 7 Мгц (разом чатота збільшилася на 84 Мгц) - дав аж 350!!! Катастрофічно низька швидкість памяті. Тому для повного кайфу треба мыняти й материнку з памяттю, хоча честно кажучи - навіть при KT133A - 9000 марків - зовсім непогано. Принаймні NFS7 при середньому рівні 1024х768 йде пречудово )
До речі - на 1,66 Гц BurnK7 за 15 хв. не зміг розжарити проц на більше ніж 50 С - і це при моєму фіговому кулері Volcano III ще й урізаному до 3200 оборотів.
Member
Статус: Не в сети Регистрация: 04.10.2003 Откуда: Украина Киев...
ні просто зашліфував поверхню, та пасту купив у києві на короваевих дачах кпт-8, та ще й з боку корпуса дирку зробив і куллер поставив, от і все. Доречі на куллері потрібно заклеіти бокові дирки там де кріплення.
Member
Gryphan писал(а):
ні просто зашліфував поверхню, та пасту купив у києві на короваевих дачах кпт-8, та ще й з боку корпуса дирку зробив і куллер поставив, от і все. Доречі на куллері потрібно заклеіти бокові дирки там де кріплення.
А що це дасть? буде краще охолодження чи тихіше працюватиме?
sharman ну почему, можно выжать PC140 %)) А вообще пока что лишних 60 у.е. на замену нет.
Junior
Статус: Не в сети Регистрация: 15.10.2003 Откуда: Україна , КИЇВ
так зрозуміло
тоді зробимпо іншому !!!
Що мені требе купити
Яку мать порадите , але щоб теж була хітова ,як кт133а або 226а.............
марку повністю , або ссилку !!!!!
Я ьак думаю дві планки 256 (133) хватить щоб купити нову ДДР
проц я думав 2000+ тортон , що бпотім трахнути до бартрона
що скажете ????
порадьте
ЖДУ
Ну якщо Ти хочеш двоканальный режим, то в будь-якому випадку треба купувати матплату на nForce.
З відносно дешевих Epox 8RDA+ -90$ i D1600 - 45$ Але тоді про відеокарту прийдеться забути.
В принципі можеш попробувати поставити на свою стару матплату Duron чи Torton. Тоді вистачить горшей на відео. Ти спочатку конкретніше опреділися, що саме Ти хочеш обновити. І напиши повністю профіль. Яка в Тебе память і скільки???
Junior
Статус: Не в сети Регистрация: 15.10.2003 Откуда: Україна , КИЇВ
[N]Warrior ]
Я так прикинув , що краще зробити звичайно , зрозуміло те , що АТЛОНИ64 , це швидке майбутне , але поки ціна не впаде до 100-150 $ Я його купляти не збираюсь
тому
Я думаю , що зараз краще проапгрейдити (купити ) , щоб він протягнув , так з 1 -2 рік
гроші звичайно в межах розумного , я не хочу нічого навороченого , мені потрібна система , на кшталт , тої яка є зараз тобто з млжливостями самому , щось змінювати
Казали , що ЕЛІТГРУП прикольні відяхи ????
Сума якою я маю 200$ на це треба , щось зробити
Я так розумію , що краще поміняти мамку і проц , а відяху можна і потім , от тільки , що мені взяти ось це питання ???????????????????????????????????????????????????
МАМКА - .........
ПРОЦ -.............
ВІДЯХА -............
Що скажете ???
Member
Проц новий уже купив, дюрон 1600. Іншого на свою материнку вже брати нее збираюся, не має змісту. Якщо буду брати нову материнку то лише на nForce2 або вже на nForce3 Після проведених маніпуляцій з полірування радіатора та заклеювання смуги (лише з одного боку, з другого нехай хоч трохи обдуваються радіатори на стабілізаторах живлення) якогось покращення охолоджування не помітив. Як раніше була температура при звичайних умовах роботи 43C, так зараз і залишилася, максимальна температура після грання в ігри була помічена 46C. Честно кажучи дуже задоволений вже такою температурою, оскільки на попередньому процесорі дюрон 1300 температура була від 52 до 59.
Xandr Ти б краще почитав якісь огляди на цьому сайті та й зробив сам до себе висновки. А то щось чуєш про якісь процесори і давай людей розпитувати, в той час як тут на сайті знаходиться купа інформації.
атлон64 стане тільки на дуже нову материнку, але ти не потянеш ані материнки ані тим більше проц. Так що забудь принаймні на 1 рік.
Зараз як на мене то для тебе найоптимальніший варіант взяти (тим більше що тобі на це грошей вистачить):
апгрейд на материнку на nForce2 rev.2.0 (наприклад Abit) - 80-90$
апгрейд памяті 512SDRAM->512 DDR SDRAM PC3200 ~10-20$
апгрейд процесора D800->D1400 ~20$ + кулер 10$
апгрейд відеокарти GF2 MX400 -> GF4 Ti4200 - 80-90$
так що в 200 вкладешся ще й отримаєш потужну ігрову систему якщо проц розженеш до 2 ГГц (за моїми підрахунками буде не менше 12000 3DMark2001).
Правда ще не забудь про блок живлення, чи він у тебе потягне чи ні.
Ні радеон 9000-9200 не краще(почитай огляди), 9100 ще дихає в спину але ти його зараз не знайдеш.
Сейчас этот форум просматривают: jura12, Legender и гости: 26