Member
Статус: Не в сети Регистрация: 23.01.2010 Откуда: г.Львов Ukraine
+1 Я с вами!!!!Коренной львовянин. Кто-то сталкивался с конторой A-Z Techno??? А тут мало нас как то.... А на українській мові в цій темі можна розмовляти?
Member
Статус: Не в сети Регистрация: 13.04.2006 Откуда: Kyiv
QNX, Той хто захоче буде спілкуватися українською, забороняти її - це божевілля та розпалювання міжнаціональної ворожнечи. Це інтернет, тут кожен пише те що захоче. Час емських та валуєвських указів минув назавжди. Якісь питання?
Добавлено спустя 5 минут 44 секунды: QNX, вам мабуть складно буде зрозуміти, але багато молодих українців не вміють писати російською - їх просто цьому не вчили. Тому вони пишуть українською, бо не хочуть виглядати неосвіченими. Ось і все.
Де у Львові можна купити порядні навушники? одногрупник порадив в трембіті... але там сенхи pmx100 440 гривень коштують... та і ще щоб не пальоні якісь... поки що ще тиждень на сесії буду в політесі, треба буде однозначно десь купити, бо в себе я їх не знайду...
Junior
Статус: Не в сети Регистрация: 07.01.2009 Откуда: Львов
Erj писал(а):
Clay Allison .
Де у Львові можна купити порядні навушники? одногрупник порадив в трембіті... але там сенхи pmx100 440 гривень коштують... та і ще щоб не пальоні якісь... поки що ще тиждень на сесії буду в політесі, треба буде однозначно десь купити, бо в себе я їх не знайду...
Смотри в любом Фокстроте Koss, они правда не дешевые, а по фирмам хз.
_________________ Хрустальные мечты детства часто разбиваются о чугунную жопу действительности.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 12